BEMUTATKOZÁS

Dr. Aukszi Tamás vagyok, 41 éves, a Jogvadász oldal szerzője. Jogász végzettségem mellett ingatlanforgalmi szakjogász és végrehajtási szakjogász képesítéssel, jogi szakvizsgával és végrehajtói szakvizsgával is rendelkezem.

Miért bízhatsz bennem?

12 évet dolgoztam bíróságon: voltam végrehajtási és peren kívüli irodában ügyintéző, bírósági fogalmazó és titkár, így a jog területén rengeteg ismeretet, tudást és tapasztalatot szereztem. Részt vettem a bírósági félfogadási napokon, ahol ingyenesen adtam jogi tanácsokat, leginkább családjogi ügyekben. Jegyzőkönyvet vettem fel, perek, peren kívüli eljárások megindításában, lebonyolításában segédkeztem (házasság felbontása, gyermektartásdíj, fizetési meghagyás, végrehajtás). Az ügyfelek elégedetten távoztak tőlem, hiszen mindannyiszor találtam megoldást a problémájukra . További tapasztalatokat szereztem jogtanácsosi munkakörben, valamint évekig végrehajtói iroda munkatársaként.

A jog a mindennapi életünk részévé vált, de sajnos nincs olyan fórum, ahol az emberek a jogi problémájukkal kapcsolatban, illetve a szülők a családjogi vagy a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseikre ingyenesen érdemleges választ kapnának. Ezért jött az ötlet, hogy indítsak egy közérthető, jogi szóhasználattól mentes, a mindennapi embereknek szóló, könnyed, személyes hangvételű, de mégis komoly jogi és családjogi problémákra választ adó internetes oldalt, amivel sokak segítségére lehetek.

Szolgáltatások

Blogcikkek

Naprakész információkat, tudnivalókat osztok meg főként a családtámogatásokról, végrehajtásokról, ingatlanokról, gyermekekről, házasságról, személyi okmányokról, és a jog egyéb terülteivel kapcsolatban is.

Könyvek

Legújabb könyvem “A családtámogatások rendszere 2021” címmel jelent meg, ami IDE KATTINTVA megrendelhető. Magyarországon egyedülálló és hiánypótló tudásbázis. IRATKOZZ FEL HÍRLEVÉLRE és meglepetés könyvet küldök!

Tanácsadás

Ingyenes segítséget nyújtok jogi problémákban. Lépj velem KAPCSOLATBA!