Könyvrendelés itt!

Rendeld meg A családtámogatások rendszere 2021 című könyvemet! A könyvben olvashatsz a támogatások feltételeiről (jogosult vagy-e rá), az igénylésük menetéről (hol és hogyan tudod kérni), mennyi pénzt kaphatsz, valamint letöltheted a kérelmeket, sőt be is adhatod elektronikusan!

Gyermekeim születése kapcsán tapasztaltam meg, hogy milyen nehéz eligazodni a magyarországi családtámogatások rendszerében, s habár a támogatások száma bőséges, lényegében sehonnan sem kaptam egy átfogó képet a családtámogatási rendszerről. Semmilyen fórum sem volt, ahol a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseimre érdemleges választ kaptam volna: a hivatalokba járás kidobott idő volt, így a barátoktól szerzett fél információkból és a hetekig tartó internetes böngészésből próbáltam összerakni a képet és kiokoskodni a ránk vonatkozó lehetőségeket.

Márpedig pontos információk ismeretének a hiányában az ember nem tud biztos döntést hozni, így sajnos a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy bizonyos határidők vagy feltételek nem tudása, illetve elmulasztása jelentős támogatási összegektől való eleséssel jár. Bizony nagyon jól jött volna ekkor a segítség, de láttam, hiába fordulok mások felé, más szülők is hasonló problémával küzdenek. Ezért éreztem szükségét annak, hogy a családtámogatások témakörében írjak egy összefoglaló könyvet, amivel minden szülő segítségére lehetek.

A könyv ára csak 3990 Ft! A megrendelt könyv árát átutalással lehet teljesíteni, a könyvet átutalás után pdf formában email-ben küldöm meg.

A gyermekvállalás az élet legörömtelibb eseménye, de kétségtelen, hogy az örömön túl ez felelősséggel is jár. Ez a felelősség jócskán jelent anyagi felelősséget, és kár lenne tagadni: a mai világban nagyon sokan az anyagi lehetőségektől is teszik függővé a gyermekvállalást, ami egyáltalán nem ördögtől való dolog, hiszen hogyan tudnád nyugodt lelkiismerettel felnevelni a gyermeke(i)det, ha nem áll a család rendelkezésére egy előre látható/kalkulálható anyagi/vagyoni biztonság? Ennek a pénzügyi biztonságnak a megteremtésében, a gyermekvállalás és a gyermeknevelés könnyebbé tételében segít az állam úgy, hogy pénzben kifejezhető javakkal támogatja azokat a szülőket, akik új élettel gyarapítják a nemzetet.

Tudom Te is – mint manapság már minden szülő – szeretnél tisztában lenni azzal, hogy a gyermeke(i)d megszületését megelőzően, illetve azt követően milyen családtámogatásokban részesülhetsz. Most végre itt van a könyv, amiből mindent meg is tudhatsz!

Ebben a csaknem 100 oldalas könyvben megtalálható a családtámogatási rendszer minden eleme, minden olyan pénzbeli juttatással járó családtámogatási formáról részletes ismertetést adok, amik megillethetik a szülőket. Olvashatsz a támogatások feltételeiről (azaz, hogy jogosult vagy-e rá), az igénylésük menetéről (hol és hogyan tudod kérni), mennyi pénzt kaphatsz, valamint letöltheted a kérelmeket, sőt be is adhatod elektronikusan!

A könyv összeállítása nem volt könnyű feladat, alaposan bele kellett ásni magam a jogszabályok sűrűjébe ahhoz, hogy hiteles és naprakész információkkal tudjak szolgálni. A jogszabályok sokszor érthetetlen sűrű világába így Neked már nem kell beleásnod magad… Elkészült egy olyan dokumentum, amely idehaza egyedülálló: teljes körűen feldolgoztam és mindenki számára érthetően (a jogszabályi nyelvezet mellőzésével) megfogalmaztam a családtámogatásokkal kapcsolatos tudnivalókat, amivel létrehoztam egyfajta tudásbázist, és remélem, hogy ennek köszönhetően Te is hasznos információkhoz fogsz jutni.

A könyv ára csak 3990 Ft! A megrendelt könyv árát átutalással lehet teljesíteni, a könyvet átutalás után pdf formában email-ben küldöm meg.

A családtámogatások rendszere szerteágazó, de lényegében 3 nagy csoportra lehet osztani:

1. gyermekvállalási és gyermeknevelési támogatások

2. otthonteremtési támogatások

3. egyéb támogatások

Vajon minden támogatást ismersz közülük és igénybe tudnál/tudtál venni mindent, amit lehetséges?

Biztos, hogy minden forint a pénztárcádba landol/landolt vagy pár százezer, esetleg néhány millió még jól jönne?

Ha gyermekvállalás előtt vannak kérdéseid és nem tudod merre indulj, vagy csak egyszerűen szeretnéd átlátni ezt az egész rendszert, akkor jó helyen jársz, mert ebben a könyvben mindenre választ találsz! 

Alapvetően vannak olyan támogatások, amik minden gyermek után járnak (pl. családi pótlék), de a támogatások többsége feltételekhez kötött, illetve van olyan, amelyik több csoportba is besorolható (pl. babaváró támogatás). Aztán lehet egyszeri (pl. anyasági támogatás) és rendszeres juttatásokkal járó családtámogatásról is beszélni. Nem mindegy, hogy hol kell kérni, milyen papírok kellenek hozzá, mennyit kapsz vagy hogy egyszerre hányat kapsz. Lássuk be, néha sajnos tényleg nem könnyű megtalálni a legjobb megoldást.

Ezért írtam ezt a könyvet a családtámogatások rendszeréről, amit szeretnék most átnyújtani Neked segítségül.

A könyv ára csak 3990 Ft! A megrendelt könyv árát átutalással lehet teljesíteni, a könyvet átutalás után pdf formában email-ben küldöm meg.

Szeretnél naprakész információkat kapni? Iratkozz fel az új cikkek megjelenéséről szóló értesítőre, ajándék könyvért hírlevélre és kövess Facebookon is!