Dr. Aukszi Tamás

Ki vagyok?

Dr. Aukszi Tamás vagyok, 39 éves, jogász, a Jogvadász oldal szerzője. A jogász végzettségem mellett ingatlanforgalmi szakjogász képesítéssel, jogi szakvizsgával és végrehajtói szakvizsgával is rendelkezem.

Miért akarok segíteni?

A jog a mindennapi életünk részévé vált, de sajnos azt tapasztaltam, hogy nem nagyon van olyan fórum, ahol az emberek, szülők, kismamák a jogi, családjogi problémájukra vagy a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseikre ingyenesen érdemleges választ kapnának. Ezért jött az ötlet, hogy indítsak egy mindenki számára érthető nyelvezetű, szakmai szóhasználattól mentes, a mindennapi embereknek szóló, könnyed, személyes hangvételű, de mégis komoly jogi és családjogi jellegű problémákra választ adó internetes oldalt, amivel sokak segítségére lehetek.

Miért tudok segíteni?

Összesen 10 évet dolgoztam Törvényszék kötelékében: voltam végrehajtási és peren kívüli irodában ügykezelő, cégbírósági ügyintéző, bírósági fogalmazó és titkár. Mind a polgári jog, mind a büntető jog területén bőven szereztem tapasztalatokat, hiszen első- és másodfokon is bírói ügyvitellel foglalkoztam. Ezen felül részt vettem a bírósági félfogadási napokon (panasznap), ahol az embereknek ingyenesen adtam jogi tanácsokat mindenféle ügyes-bajos jogi dolgaikkal kapcsolatban, javarészt családjogi ügyekben. Jegyzőkönyvet vettem fel, perek, peren kívüli eljárások megindításában segédkeztem. Úgy gondolom, hogy az ügyfelek minden alkalommal elégedetten távozhattak tőlem, hiszen mindannyiszor megoldottam a problémájukat vagy legalább előrelendítettem az ügyüket.

Hogyan tudok segíteni?

Blogbejegyzésekkel, melyek segítenek eligazodni a jog világában.

%d blogger ezt szereti: