Dr. Aukszi Tamás

Ki vagyok?

Dr. Aukszi Tamás vagyok, 41 éves, a Jogvadász oldal szerzője. A jogász végzettségem mellett ingatlanforgalmi szakjogász, végrehajtási szakjogász képesítéssel, jogi szakvizsgával és végrehajtói szakvizsgával is rendelkezem.

Miért akarok segíteni?

A jog a mindennapi életünk részévé vált, de sajnos azt tapasztaltam, hogy nincs olyan fórum, ahol az emberek a jogi problémájukkal kapcsolatban, illetve a szülők, kismamák a családjogi vagy a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseikre ingyenesen érdemleges választ kapnának. Ezért jött az ötlet, hogy indítsak egy közérthető, szakmai szóhasználattól mentes, a mindennapi embereknek szóló, könnyed, személyes hangvételű, de mégis komoly jogi és családjogi jellegű problémákra választ adó internetes oldalt, amivel remélem sokak segítségére lehetek.

Miért tudok segíteni?

12 évet dolgoztam Törvényszéken: voltam végrehajtási és peren kívüli irodában ügyintéző, bírósági fogalmazó és titkár, így a jog területén rengeteg ismeretet, tudást és tapasztalatot szereztem. Részt vettem a bírósági félfogadási napokon (panasznap), ahol ingyenesen adtam jogi tanácsokat, leginkább családjogi ügyekben. Jegyzőkönyvet vettem fel, perek, peren kívüli eljárások (házasság felbontása, gyermektartásdíj, fizetési meghagyás, végrehajtás) megindításában segédkeztem. Az ügyfelek minden alkalommal elégedetten távoztak tőlem, hiszen mindannyiszor találtam megoldást a problémájukra vagy legalább előrelendítettem az ügyüket. További tapasztalatokat szereztem a megyei rendőr-főkapitányságon 3 éven át jogtanácsos munkakörben, valamint szintén 3 évig végrehajtói iroda munkatársaként.

Hogyan tudok segíteni?

Blogbejegyzésekkel, melyek segítenek eligazodni a jog világában, valamint email-ben feltett kérdések megválaszolásával. jogvadasz@gmail.com

%d blogger ezt szereti: