Dr. Aukszi Tamás

Ki vagyok?

Dr. Aukszi Tamás vagyok, 37 éves, jogász, a Jogvadász oldal szerzője. A jogász végzettségem mellett ingatlanforgalmi szakjogász képesítéssel és jogi szakvizsgával is rendelkezem. Feleségemmel, 4 éves kisfiammal és 1 éves kislányommal élek Debrecenben.

Miért akarok segíteni?

A jog a mindennapi életünk részévé vált, de sajnos azt tapasztaltam, hogy nem nagyon van olyan fórum, ahol a szülők, kismamák a családjogi, családügyi problémájukra vagy a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseikre ingyenesen érdemleges választ kapnának. Ezért jött az ötlet, hogy indítsak egy mindenki számára érthető nyelvezetű, szakmai szóhasználattól mentes, a mindennapi embereknek szóló, könnyed, személyes hangvételű, de mégis komoly családi jellegű problémákra választ adó internetes oldalt, amivel a szülők segítségére lehetek.

Miért tudok segíteni?

Összesen 10 évet dolgoztam a Debreceni Törvényszék kötelékében: voltam végrehajtási és peren kívüli irodában írnok, ügykezelő, cégbírósági ügyintéző, bírósági fogalmazó és titkár. Mind a polgári jog, mind a büntető jog területén bőven szereztem tapasztalatokat, hiszen első- és másodfokon is bírói ügyvitellel foglalkoztam. Ezen felül részt vettem a bírósági félfogadási napokon (panasznap), ahol az embereknek ingyenesen adtam jogi tanácsokat mindenféle ügyes-bajos jogi dolgaikkal kapcsolatban, javarészt családjogi ügyekben. Jegyzőkönyvet vettem fel, perek, peren kívüli eljárások megindításában segédkeztem. Úgy gondolom, hogy az ügyfelek minden alkalommal elégedetten távozhattak tőlem, hiszen mindannyiszor megoldottam a problémájukat vagy legalább előrelendítettem az ügyüket.

Hogyan tudok segíteni?

Írd meg a kérdésed a jogvadasz@gmail.com címre és a válaszom 5 munkanapon belül garantáltan megérkezik!

Reklámok

A családtámogatások szakértője

%d blogger ezt kedveli: