Jogvadász

Tisztelt Olvasó!

A Jogvadász egy jogi információs szolgáltatás, mely főként a családtámogatások kapcsán nyújt információkat és családokat segítő tanácsokat, mindezt egyszerűen, érthetően és ingyenesen. Az oldalról mindenki naprakészen értesülhet a családi viszonyokat rendező aktuális szabályozási helyzetről, változásokról.

A jog a mindennapi életünk részévé vált, de sajnos nincs olyan fórum, ahol a szülők a jogi, családügyi problémájukra ingyenesen érdemleges választ kapnának. Ilyen terület különösen a családtámogatások rendszere, ami sokak számára okoz fejtörést, de valljuk be őszintén, hogy az összetettsége miatt tényleg nem is könnyű a támogatások közt eligazodni.

Minden gyermeket vállaló szülőt foglalkoztat az, hogy mekkora összegű támogatást fog kapni vagy, hogy melyik az a támogatás, amit kapni fog, legyen az anyasági támogatás, családi pótlék, csecsemőgondozási díj (CSED), gyermekgondozási díj (GYED), gyermekgondozási segély (GYES). Ezért gondoltam, hogy a családtámogatások, ellátások, kedvezmények ismertetésével, feltételeivel, igénylésük menetével, a szükséges okmányok megnevezésével szeretném segíteni a gyermeket vállaló szülőket, kismamákat.

Persze az oldal nem csak a gyermekvállalási támogatásokról szól, hanem foglalkozok még sok olyan dologgal is, ami egy család életében előfordulhat, így ingyenes tanácsok olvashatók a végrehajtásokról, az ingatlanokról, de a vásárlásról, utazásról, házasságról, bölcsődéről, óvodáról, diákmunkáról, személyi okmányokról, adózásról, adókedvezményekről, pénzügyi kérdésekről, valamint az autózással kapcsolatban is lehet hasznos információkat szerezni.

Üdvözlettel:

Dr. Aukszi Tamás

%d blogger ezt szereti: