Ismerd meg a 2018-as családtámogatási rendszert!

Legyen Tiéd a családtámogatások rendszeréről szóló 2018-as tájékoztató! Ebből a Magyarországon egyedülálló 60 oldalas tájékoztatóból átfogó képet kaphatsz az egész családtámogatási rendszerről, megtalálható benne minden olyan pénzbeli juttatással járó családtámogatási forma ismertetése, ami idehaza igényelhető. A tájékoztatóban a családtámogatási formák aszerint kerültek csoportosításra, hogy mik azok, amik mindenkinek járnak, illetve mik azok, amik feltételekhez kötöttek.

A tájékoztatóban részletesen bemutatásra kerülnek mind az egyszeri, mind a rendszeres pénzbeli juttatásokkal járó családtámogatási formák. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van a családtámogatásokkal kapcsolatban, akkor ez a tájékoztató a megoldás! Ezután nem kell az interneten keresgélned vagy hinned a szóbeszédnek, mivel minden lényeges dolgot hiteles forrásból tudhatsz meg!

Miről olvashatsz a 2018-as tájékoztatóban?

2017-hez képest rengeteg változás történt, több új támogatás is megjelent (pl. jelzáloghitel csökkentés vagy diákhitel-törlesztés szünetelése, elengedése), de a meglévők is jelentősen módosultak (pl. anyasági támogatás, életkezdési támogatás, GYED, családi adókedvezmény).

  • Megtudhatod, hogy ki, mikor, mettől-meddig kaphatja a családtámogatásokat.
  • Megtudhatod, hogy hol és hogyan kell igényelni őket.
  • Megtudhatod a családtámogatások 2018. évi pontos összegeit.
  • Letölthetők belőle az igényléshez szükséges formanyomtatványok is!

Ha 2018. január 31-ig beszerzed a tájékoztatót, akkor ajándékként megkapod a “Hogyan kell kiszámolni a CSED és a GYED összegét?” című 15 oldalas tájékoztatót is!

Kattints ide és máris Tiéd lehet a tájékoztató!

Amennyiben hasznosnak találtad ezt a cikket és további naprakész információkat szeretnél kapni a családtámogatásokkal kapcsolatban is, akkor iratkozz fel az értesítőre és kövess a Facebookon is!

Reklámok

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s