A megjelenés előtt Tiéd lehet a 2018-as családtámogatási rendszerről szóló tájékoztató!

Már napokkal a megjelenés előtt Tiéd lehet a 2018-as családtámogatási rendszerről szóló 60 oldalas tájékoztató füzet, amennyiben ide kattintva feliratkozol. A feliratkozás semmibe sem kerül, csupán 10 másodperc az egész! S hogy mit lehet tudni a 2018-as kiadványról? Olvass tovább és megtudod!

Gyermekeim születése kapcsán a saját bőrünkön tapasztaltam meg, hogy mennyire nehéz eligazodni a magyarországi családtámogatások rendszerében, s habár a támogatások tárháza bőséges, lényegében sehonnan sem kaphattunk egy átfogó képet a családtámogatási rendszerről, még csak egy olyan fórum sem volt, ahol a családtámogatásokkal kapcsolatos kérdéseinkre érdemleges választ tudtak volna adni, márpedig pontos információk hiányában bizonyos határidők és feltételek elmulasztása jelentős támogatási összegektől való eleséssel járt volna.

Ezt semmiképpen sem szerettük volna, ezért a feleségemmel magunk kezdtük el kiokoskodni a dolgokat, s ekkor bizony nagyon jól jött volna a segítség. Ennek kapcsán merült fel bennem, hogy valószínűleg mások is hasonló problémával küzdhetnek, ezért jött az ötlet, hogy a családtámogatások témakörében készítsek végre egy összefoglaló kiadványt, amivel a szülők segítségére lehetek.

A kiadvány összeállítása korántsem volt könnyű feladat, noha 10 éves bírósági munkavégzésem során bőven szereztem tapasztalatokat a családi jog területéről, ezzel együtt is alaposan bele kellett ásni magamat a családtámogatási rendszerbe ahhoz, hogy hiteles és naprakész információkkal tudjak szolgálni. Úgy érzem, hogy ez a munkám sikerrel járt, hiszen elkészült egy olyan dokumentum, amely idehaza egyedülállónak minősül.

Most ehhez a dokumentumhoz lehet még a megjelenés előtt hozzájutni, amennyiben megtörténik a teljesen ingyenes feliratkozás.

Igyekeztem teljes körűen feldolgozni és érthetően megfogalmazni mindazt, ami a családtámogatásokkal kapcsolatban szóba kerülhet és remélem, hogy ennek köszönhetően mindenki hasznos információkhoz fog jutni.

Már csak néhány nap és a kezedben tarthatod a 2018-as családtámogatási rendszert teljes körűen feldolgozó 60 oldalas kiadványt!

Amennyiben hasznosnak találtad ezt a cikket és további naprakész információkat szeretnél kapni a családtámogatásokkal kapcsolatban, akkor iratkozz fel az értesítőre és kövess a Facebookon is!

Reklámok

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s