Pénzügyi tanácsadás – ingyen!

A Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat azért jött létre, hogy minden fogyasztó számára elérhető legyen egy független, díjmentes, hozzáértő tanácsadó szolgáltatás a pénzügyi kérdések, panaszok esetén. Több mint 5 éves, bő negyvenezer megkeresésen alapuló tapasztalat alapján hathatós segítséget tudnak nyújtani pénzügyi kérdések vagy panaszok esetén.

A Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat nem folytat semmilyen értékesítési tevékenységet! Célja a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése és segítségnyújtás pénzügyi kérdés vagy panasz esetén. A Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat díjmentes, pártatlan pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadást nyújt. Az Irodahálózatot a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) működteti. Az országszerte megtalálható tanácsadó irodákban személyesen, egyébként telefonon, e-mailben és levélben is elérhető a szolgáltatás.

Az ügyfelet nem képviselik az eljárásokban, kizárólag segítséget nyújtanak abban, hogy a vitás ügyek gyorsan elintéződjenek. Panasz esetén segítenek a pénzügyi intézménnyel való kapcsolatfelvételben hatásos és szakszerű panaszlevél elkészítése útján, posta készen elkészítik a Pénzügyi Békéltető Testület eljárásának megindításához szükséges kérelmet, megírják a pénzügyi fogyasztóvédelmi eljárás megindításához szükséges kérelmet. Szakszerű tanácsot adnak a fogyasztói hitelekkel kapcsolatos elszámolás kérdéseiben, de már szerződéskötést megelőzően is lehet hozzájuk fordulni, ha valami nem világos.

Tanácsadóik rendszeres képzéseken vesznek részt, munkájukat folyamatos szakmai kontroll mellett végzik, valamennyien felsőfokú jogi vagy közgazdasági területen szerzett végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek.

forrás: penzugyifogyaszto.hu

Amennyiben hasznosnak találtad a cikket és naprakész információkat szeretnél kapni a családügyekkel kapcsolatban is, akkor iratkozz fel az értesítőre és kövess a Facebookon is!

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s