Miért fizess a jogi tanácsért, ha ingyen is kaphatsz?

Nem azt kaptad, amit interneten vásároltál? Rossz minőségű áruval szolgáltak ki? Megtévesztő volt a szolgáltatás leírása? Csalódtál egy termékben vagy egy szolgáltatásban? Akkor sincs veszve semmi, hiszen vannak jogaid és a fogyasztók védelmében ingyenes tanácsadó szolgálat is működik. Az országszerte 5 városban (Debrecen, Eger, Győr, Szeged, Pécs) működő tanácsadó irodákban a fogyasztói jogok érvényesítése érdekében szakszerű tanácsokat lehet kapni.

A fogyasztóvédelmi tanácsadás elsősorban az internetes vásárlások, a szavatosság és jótállás, az üdülési jog, az utazási jogok, a termékbemutatók, valamint a pénzügyi szolgáltatások körében nyújt ingyenes segítséget. Amennyiben problémád akad egy termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, de nem tudod, hogy mit kell tenned, nem tudod, hogy hogyan kezdj neki a panaszod megfogalmazásának, akkor fordulj bátran a tanácsadó irodákhoz, ahol díjmentesen kaphatsz felvilágosítást és segítenek megfogalmazni a panaszodat is.

A tanácsadó irodák 2014 óta működnek, munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek a fogyasztóvédelmi kérdésekben, így bármilyen szükséges információhoz barátságos, segítőkész környezetben lehet hozzájutni annak érdekében, hogy az ügy mielőbb hatékony megoldását nyerjen.

A tanácsadó irodákban a jogérvényesítés témakörében a panaszkezeléssel, az ügyfélszolgálattal, a békéltető testületekkel, a fizetési meghagyással és a kis értékű perekkel kapcsolatos információkhoz is hozzá lehet jutni.

Forrás: versenyugyi-tanacsadoiroda.hu

Amennyiben a jogérvényesítés témakörével kapcsolatban további részletek is érdekelnek, olvasd el a békéltető testületről és a fizetési meghagyásról írt cikkeimet.

Amennyiben tetszett a cikk és naprakész információkat szeretnél kapni a családügyekkel kapcsolatban, akkor iratkozz fel az értesítőre és kövess a Facebookon is: https://www.facebook.com/jogvadasz

1 Comment

Hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s